Internet-kiosk soft- en hardwareInternet toegang aanbieden is hot, hip, en vooral lucratief.
Wij leveren sinds 2007 internet-kiosk apparatuur.
Hiermee kunnen uw klanten op internet surfen, chatten, en e-mailen. Met een prima beveiliging tegen misbruik en virussen heeft u weinig omkijken naar deze pc's. Niet alleen goedkoper dan andere oplossingen, maar ook volledig aangepast aan uw wensen!

Wij kunnen u de volgende type internet-kiosk systemen aanbieden:

Omdat klanten langer in uw etablissement blijven, spenderen ze ook meer aan drank, e.d.

Afhankelijk van het gebruik kunnen wij u, zonder dat u ook maar een cent hoeft te investeren aantrekkelijke aanbiediningen doen, neem contact met ons op voor meer informatie.
U heeft geen omkijken naar het systeem, wij bij PC Probleemloos installeren het bij u op locatie, en dragen zorg voor verdere support.
U heeft geen omkijken naar deze systemen, ze worden door onze supportdesk (meestal op afstand) onderhouden & voorzien van nieuwe veiligheidsupdates.
Uw personeel hoeft zich niet bezig te houden met vragen van de internet-kiosk gebruikers, het systeem is zeer gebruiksvriendelijk. Internetzuil Internetzuilen van PC Probleemloos zijn een ideale oplossing. Vakkundig installeren wij de systemen, leggen wij alles aan en zorgen dat u geen tijd aan onderhoud hoeft te besteden. Wij richten ons op ondernemers die aan hun bezoekers net datgene extra willen bieden om aan de wensen van hun klanten tegenmoet te komen. Omdat wij begrijpen dat u als ondernemer uw tijd beter kunt besteden dan het onderhouden van computersystemen, nemen wij bij PC Probleemloos u deze taak uit handen, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteit.
Mocht u nog geen internetaansluiting hebben op uw bedrijfslokatie, dan kunnen wij hier ook mee helpen.
Wij bieden servicecontracten aan voor het onderhouden van uw internet pc's.